Din egen brændevin

Vores beskedne produktionskapacitet på ca. 200 liter vin/cider/øl pr. brænding gør det muligt at destillere for særligt interesserede kunder, der gerne vil have en brændevin lavet på egen frugt. Det er der en del frugtavlere, privatpersoner, firmaer og flere restauranter, der benytter sig af – bl.a. Noma, Amass og Meyer Food i København samt Falsled Kro, Pichardts og Rudolf Mathis på Fyn.

Men det kræver tålmodighed! For at opnå den optimale frugtsmag og –aroma, er den måde, vi fremstiller brændevin på, tidskrævende. Det tager ca. 8 måneder fra vi modtager frugten til den kan afhentes igen som drikkeklar brændevin. Et parti, der svarer til en brænding, er ca. 200 kg frugt. Vi kan ligeledes tilbyde print af egen etiket efter forlæg leveret som printklar pdf-fil.

Mail eller ring til Karsten og aftal nærmere: kkm@no22.dk / 21 34 21 67.